header image

Четврто извлекување од наградната игра

17. 6. 2021

 

Четврто извлекување од наградната игра

 

Извлечена е четвртата група од 10 добитници од Наградната игра „Милион причини да плаќаш безбедно“ со VISA и MasterCard платежните картички од Стопанска банка.
Добитниците добиваат 15.000 денари и се дел од 101 награди кои се обезбедени во оваа наградна игра.
Продолжете да купувате во трговската мрежа или преку интернет со вашите платежни картички и очекувајте една од вредните неделни награди или главната награда од 1 милион денари.

Во објавата клиентите за заштита на личните податоци се објавени со иницијали и ID број а Банката веќе ги контактира телефонски за организирање на исплатата на наградите.

Со секое купување стекнувате едно право на учество а со секоја онлајн трансакција две права на учество.

Правилата за наградната игра се достапни на нашата веб страница. Добитниците се објавени и во денешниот број на дневниот весник „Вечер“.

 

 1. Среќниот добитник на наградата број 1 е:
  Ј. Б. од Тетово ID број: 1825756

 2. Среќниот добитник на наградата број 2 е:
  В. П. од Драчево, Скопје ID број: 287792

 3. Среќниот добитник на наградата број 3 е:
  Ж. Т. од Ратае, Тетово ID број: 2911212

 4. Среќниот добитник на наградата број 4 е:
  Т. А. од Штип ID број: 150317

 5. Среќниот добитник на наградата број 5 е:
  А. М. од Штип ID број 2873053

 6. Среќниот добитник на наградата број 6 е:
  Р. Ѓ. од Скопје ID број: 20312

 7. Среќниот добитник на наградата број 7 е:
  А. Ш. од Кочани ID број: 2770988

 8. Среќниот добитник на наградата број 8 е:
  Б. Е. од Пробиштип ID број: 1821306

 9. Среќниот добитник на наградата број 9 е:
  А. М. Од Кичево ID број: 47604

 10. Среќниот добитник на наградата број 10 е:
  И. Ч. Од Скопје ID број: 2983630

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Аплицирај online

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на