header image header image

Промо КЕШ викенд

Секој последен викенд во месецот

ПРОМО КЕШ ВИКЕНД

Стопанска банка продолжува со акцијата ПРОМО КЕШ ВИКЕНД промоцијата преку која сите VISA и MasterCard кредитни картички добиваат можност во текот од последниот викенд во месецот да подигнуваат готовина без провизија од банкоматите на Банката.

Преглед на сите промо кеш викенди во 2024 година 

Промо Кеш Викенди за 2024 г.
 Месец
Период 
Јануари 26.01.2024 - 28.01.2024
Февруари 23.02.2024 - 25.02.2024
Март  29.03.2024 - 31.03.2024
Април  26.04.2024 - 28.04.2024
Мај  24.05.2024 - 26.05.2024
Јуни  28.06.2024 - 30.06.2024
Јули  26.07.2024 - 28.07.2024
Август  30.08.2024 - 01.09.2024
Септември  27.09.2024 - 29.09.2024
Октомври 25.10.2024 - 27.10.2024
Ноември  29.11.2024 - 01.12.2024
Декември  27.12.2024 - 29.12.2024
Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.