header image header image

Купување на рати БЕЗ КАМАТА

Трговски локации за купување на рати без камата

Стопанска банка АД - Скопје на корисниците на кредитни картички им овозможува купување во трговската мрежа на рати БЕЗ КАМАТА. Банката постојано ја проширува мрежата на трговци со кои соработува овозможувајќи им на своите клиенти полесно да стигнат до посакуваното.

Листа на популарни трговски локации за купување на рати без камата

Можноста за купување на РАТИ БЕЗ КАМАТА претставува дополнителна и ексклузивна функционалност на кредитните картички која се повеќе се прифаќа од страна на трговците на општо задоволство на корисниците на кредитни картички за кои трансакциите на РАТИ БЕЗ КАМАТА стануваат најпосакуваниот избор за плаќање и од кои директно зависи нивната одлука за купување на производот кај одреден трговец.

Зошто “трансакции на РАТИ БЕЗ КАМАТА“ се посакувани од страна на купувачите, а во голем број на случаи имаат и одлучувачко влијание при донесувањето на одлуката или изборот за купување:

  • Клиентот производот го добива на рати (од 2 до 36 зависно од одлуката на продавачот).
  • За “трансакции на РАТИ БЕЗ КАМАТА“ за цело времетраење на ратите (од 2 до 36 зависно од одлуката на продавачот), клиентот нема камата за направената трансакција на рати.
  • Клиентот лесно може временски да ја планира отплатата на производот на еднакви месечни рати (по сопствен избор до максимално дозволениот број на рати).
  • Трансакции на рати без камата можат да се реализираат за било кој производ со цена од минимум 1000 денари (без ограничување на висината на поединечната рата).
Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.