header image

Осигурување во Стопанска банка

Во понудата на Стопанска банка се следниве осигурувања:

Прочитајте повеќе за понудата на секое од овие осигурувања и посетете ги филијалите на Банката каде може да го добиете осигурувањето или јавете се на Контакт Центарот (02/3100 109) кој е достапен 24/7.

Стопанска банка АД – Скопје не е осигурително друштво и работи како застапник во осигурувањето на осигурителните друштва Кроација Осигурување/Неживот (во понудата на неживотно осигурување) и Уника Лајф (во понудата на животно осигурување). Во партнерство со овие две осигурителни друштва, Стопанска банка обезбедува најдобри осигурителни производи од кои најголем дел се ексклузивно достапни за купување само преку Стопанска банка АД – Скопје.


Согласно Правилникот за формата, содржината и начинот на водење регистри на застапници во осигурувањето и осигурителни брокери од страна на друштвата за осигурување, осигурително брокерските друштва и друштвата за застапување во осигурување (“Службен весник на РМ” бр. 41/2011 и 50/2015) објавуваме листа на лиценцирани застапници во осигурување, вработени во СБ кои го имаат положено стручниот испит за застапник во осигурување.

Сите детали поврзани со општите и посебни услови за осигурување на осигурителните производи кои се нудат преку Стопанска банка, можат да се прочитаат на:

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.