header image

Осигурување

Отсега осигурувањето е достапно во сите филијали и контакт центарот на Банката.

Стопанска банка АД - Скопје не е осигурителна компанија, но е овластен застапник во осигурувањето и е во соработка со осигурителните друштва:

Со вклучување на осигурувањето во својата понуда, Банката станува прв избор на клиентите за купување на осигурителни производи. Покрај обезбедените поволности, Банката на своите клиенти им нуди и пакети на производи кои вклучуваат осигурување. 

Купете во филијалите на Банката:

Дел од понудата на осигурителни производи поврзани со кредитни производи од редовната понуда на Банката:

БЕСПЛАТНО годишно патничко осигурување за сите корисници на Visa/MasterCard кредитните картички на Банката

Пакет кредитни производи со осигурување

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.