header image header image

Рекламни кампањи

ТВ реклами

Рекламните видео пораки за промоција на производите, услугите и воопшто за подобрување на имиџот на Банката се достапни на нашиот YouTube канал

Стопанска банка АД - Скопје соработува со рекламна агенција во делот на развој и презентација на промотивни пораки и содржини.

Видео туторијали

 

За промоција и презентација на своите производи и услуги Стопанска банка има продуцирано повеќе видео туторијали преку кои ги објаснува подетално процедурите и начините за користење на банкарските производи и услуги.

 

Мобилно банкарство (m-banking)

 

ПЛАТА+

 

Станбен кредит

 

АТМ дополнителни услуги

Останати видео содржини

Стопанска банка АД - Скопје располага со богата видео содржина која е резултат на бројните настани организирани од Банката како и од растечката потреба за продукција на видео пораки за комуникација со клиентите и со јавноста.

Видеата се достапни на нашиот YouTube канал.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.