Соопштенија

22.11.2019

   Петтиот добитник од "Биди VISA милионер“

15.11.2019

   4тиот добитник на 75.000 денари - Биди ВИЗА Милионер

14.11.2019

   Лажни профили на социјалните мрежи

08.11.2019

   Трет добитник на 75.000 денари од наградната игра „Биди VISA милионер“

02.11.2019

   Известување за прекин - надградба на картичниот систем 2ри ноември

01.11.2019

   Промени во начинот на извршувањето на трансакциите од страна на клиентите – нерезиденти

01.11.2019

   Извлечен вториот добитник на 75.000 денари од наградната игра „Биди VISA милионер“

01.11.2019

   Одбележан Светскиот ден на штедење 31.10.2019

25.10.2019

   Прво неделно извлекување „Биди VISA милионер“

21.10.2019

   Соопштение за неработен ден - 23.10.2019