КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

3D_Secure_slika_za_web

Кредити

 

Стопанска банка благодарение на најголемото искуство на пазарот нуди богато кредитно портфолио прилагодено на вашите потреби. Во нашата најблиска филијала побарајте го советникот за кредитирање кој ќе ви понуди посветеност, професионализам и финансиски совети благодарение на кои полесно ќе го изберете производот што се вклопува со вашите можности и потреби.

Плата + корисниците на редовна основа добиваат подобри каматни стапки и поедноставни процедури за сите кредитни производи што ги користат, затоа побрзајте и префрлете ја вашата плата во Стопанска банка“