КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

TOPSI - Банка за млади!

 

Топси е пакет од млади за млади, ексклузивно може да го користат лица на возраст од 18 до 28 години и нуди:

 

Трансакциска сметка - без трошоци за одржување

MasterCard TOPSI дебитна картичка

24/7 online i-bank пристап

TOPSI Pay - P2P/брзо плаќање

ТOPSI попусти

 

 

Топ, нели?

 

Во меѓувреме запознај ги и нашите #ТОПСИ блогери на www.topsi.mk/blog прочитај ги актуелните блог постови и развиј дебатата за некоја од темите.

 

За повеќе инфо дознај на www.topsi.mk