header image

КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ

VISA Gold - кредитна картичка

VISA Gold - 1% Кеш бек на сите трансакции

Дознај повеќе

ДЕБИТНИ КАРТИЧКИ

VISA Classic - дебитна картичка

Дебитна картичка за исплати и уплати во денари.

Дознај повеќе

VISA Gold Debit - дебитна картичка

VISA Gold картичка со можност за поврзување на две сметки

Дознај повеќе

VISA Интернет - дебитна картичка

Специјализирана Интернет VISA картичка за онлајн шопинг.

Дознај повеќе

MasterCard Go - дебитна картичка

Интернационална дебитна MasterCard картичка.

Дознај повеќе

MasterCard TOPSI - дебитна картичка за млади

ТОПСИ Мастеркард е за млади и за топси банкарско искуство.

Дознај повеќе

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.