КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

 

ПРОМОЦИИ

 

Биди VISA милионер

 

Не пропуштајте, во периодот од 14.10 до 31.12 можете да станете милионер едноставно користејќи во трговија некоја од VISA кредитните и дебитните картички издадени од Стопанска банка.

 

Наградната игра ќе се состои од неделни извлекување од сите трансакции направени во претходната недела со Visa кредитните и дебитните картички, а сите недобитни трансакции од претходните извлекувања влегуваат во извлекувањето за главната награда на крајот на кампањата.

 

Во склад со одбележување на 75 години од основањето на Банката, наградите од секое неделно извлекување изнесуваат 75.000 денари додека главната награда изнесува 1.000.000 денари.

 

Со секоја трансакција во трговија во текот на една недела имате можност за добивка во неделното и главното извлекување, додека пак трансакцијата во електронската трговија (е-commerce) ќе се смета како двојна шанса со што имате поголема можност за добивка во неделното и извлекувањето за главната награда. Трансакциите за подигнување на готовина не се вклучени во наградната игра.

 

Наградната игра важи за постоечки и нови Visa кредитни и дебитни картички издадени од Стопанска Банка (освен Visa Business).

 

Официјалните правила за наградната игра се достапни на веб страницата на Банката. Објавата на неделниот добитник ќе биде на веб страницата на Банката во делот НОВОСТИ на денот на извлекувањето а во продолжение е распоредот на извлекувањата:

- 25.10

- 01.11

- 08.11

- 15.11

- 22.11

- 29.11

- 06.12

- 13.12

- 20.12

- 27.12

- 10.01.2020 Главно извлекување

 

Промо кеш викенд - кредитни картички

 

Стопанска банка продолжува со акцијата ПРОМО КЕШ ВИКЕНД промоцијата преку која сите VISA и MasterCard кредитни картички добиваат можност во текот од последниот викенд во месецот да подигнуваат готовина без провизија од банкоматите на Банката.
Преглед на сите промо кеш викенди во 2019 година

 

МЕСЕЦ ПЕРИОД
Јануари 01.02.2019 - 03.02.2019
Фебруари 22.02.2019 – 24.02.2019
Март 29.03.2019 – 31.03.2019
Април 26.04.2019 – 28.04.2019
Мај 24.05.2019 – 26.05.2019
Јуни 28.06.2019 – 30.06.2019
Јули 26.07.2019 – 28.07.2019
Август 30.08.2019 – 01.09.2019
Септември 27.09.2019 – 29.09.2019
Октомври 25.10.2019 – 27.10.2019
Ноември 29.11.2019 – 01.12.2019
Декември 27.12.2019 – 29.12.2019Visa Gold 5.5% до крајот на 2019 година


Сите нови Visa Gold кредитни картички добиваат 5.5% каматна стапка за целата година. Побрзајте и аплицирајте за вашата нова Visa Gold кредитна картичка. Колку побрзо ја добиете толку повеќе ќе можете да ја искористите промотивната каматна стапка.