КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

07.06.2019

 

„Вози право, вози здраво“ Vol.5
(сабота 08.06.2019 од 18 часот, сала Борис Трајковски)


Почитувани учесници на Вози право, вози здраво и драги сограѓани,

Ви благодариме што оваа година стигнуваме до рекорден број на 8.000 учесници со што докажуваме дека настанот има своја вредност и веќе воспоставена традиција.

ЗНАЧАЈНА ИНФОРМАЦИЈА: На барање на голем дел од учесниците за кои утрешниот ден е прогласен за работен а и со цел подобро искуство  на трката, поради друг презакажан настан во центарот на Градот, стартот на ВПВЗ ќе биде од салата Борис Трајковски во 18ч.

На овој начин, ги избегнуваме и најавените високи температури, собирањето пред стартот ќе биде покомотно за сите, сообраќајот во градот ќе биде нормализиран и сепак ќе можеме да извозиме ист број на километри до целта во Градскиот парк.

Вози право, вози здраво vol. 5 ќе се одржи на 08.06 од 18 ч со старт пред Салата Борис Трајковски а целта е на вообиачената локација во Градскиот парк во 19ч.

Ви благодариме на разбирањето и се гледаме на стартот – Сала Борис Трајковски во 18ч.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна