header image header image

Visa GOLD cash back

1% од месечниот промет

ПРОМОТИВНО!

Добијте cash back (поврат во готовина) во висина од 1% од месечниот промет направен во трговската мрежа со нашите Visa GOLD кредитни картички до 31. 12. 2021.

Минималниот износ на кеш бек на месечно ниво е 125 денари, односно минимален месечен промет кој треба да се оствари за да Банката изврши исплата на кеш бек е 12.500 денари, направени било каде во трговската мрежа.

Максималниот износ на кеш бек во текот на еден месец изнесува 2.500 денари.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на