header image header image

Topsi Pay

Општи информации

Имате i-bank корисничко име, лозинка, М-токен? Подготвени сте за TOPSI Pay!

Сличен на Viber или на Messenger, TOPSI Pay овозможува брзи меѓусебни плаќања со пријателите. Вграден во m-banking апликацијата на Стопанска банка АД - Скопје, TOPSI Pay овозможува инстант трансфер на средства и без да ја знаете сметката на пријателите - само со избор од именикот. Функционира 24/7 а парите ги имате веднаш на располагање на основната трансакциска сметка и на платежната картичка поврзана за неа. 

Активирајте веднаш во m-banking

      

 

Начин на користење

Ако вашите пријатели не се корисници на i-bank услугите од Стопанска банка, потсетете ги дека истите се бесплатни, достапни 24/7 и се иновативно решение на секојдневните потреби на клиентите.

Секое плаќање се авторизира лесно преку М-токенот кој бесплатно го добивате со регистрација за користење на i-bank услугите со едно доаѓање во која било филијала на Банката.

Повеќе за TOPSI Pay брзите плаќања можете да дознаете тука, во нашиот 24/7 контакт центар или во филијалите.


ЧПП Прашања за i-bank


Условите за користење на TOPSI Pay се достапни на овој линк

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.