КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100109

 

Адреса:
11 ОКТОМВРИ, 1000 СКОПЈЕ

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
sbank@stb.com.mk

 

Кариера во СБ

 

Актуелен оглас валиден до 28.06.2018 за вработување во регион Скопје на позицијата благајник/советник за продажба или агент за грижа на корсиници во филијала или контакт центар.

 

 

Стопанска банка постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати од следниве области:

 

  • Агенти за подршка и продажба на банкарски прозиводи и услуги во 24/7 Контакт Центарот на Банката
  • Советници за продажба во филијалите на Банката
  • Лица со истакнати резултати и искуство во банкарското работење
  • ИТ професионалци со познавање и искуство во дигитален маркетинг, web и графички дизајн

Банката го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

 

Ако сакате да влезете во потенцијалната кандидатска листа за работни позиции кои би се отвориле во текот на годината, пополнете ја веднаш нашата online апликација на следниот линк

 

 

Студентска пракса


Ако сте заинтересирани да стекнете студентска пракса во нашата компанија, Ве молиме испратете кратка биографија и придружно писмо, на англиски јазик, со назнака "студентска пракса" на следнaта e-mail адреса: human.resources@stb.com.mk* Контактирани и повикани на разговор ќе бидат само оние кандидати кои ке влезат во потесниот избор.