header image header image

ORYX асистенции

Соработка со ORYX

Стопанска банка АД - Скопје потпиша договор за соработка со компанијата ORYX, дел од Зубак Групацијата во насока на обезбедување на дополнителни услуги за своите клиенти.

Соработката започна со издавање на ограничен број на пакети со асистенции, поконкретно ORYX Roadside Assistance Europe и ORYX Home Assistance Extra.

За клиентите кои ќе ги користат овие услуги достапен е 24/7 контакт центар за пријавување на случки: 0800 22 203 (од Македонија) како и (02)3204 033 за повици од странство.

ORYX асистенција за на пат

Со ORYX Roadside Assistance Europe клиентите добиваат помош на пат и пристап до Drive Angel апликацијата за сите патувања со автомобил на европскиот континент.

Општите услови за ORYX Roadside Assistance Europe се достапни на следниот линк

 

За клиентите кои ќе ги користат овие услуги достапен е 24/7 контакт центар за пријавување на случки: 0800 22 203 (од Македонија) како и (02)3204 033 за повици од странство.

 

ORYX асистенција за домот

Со ORYX Home Assistance Extra клиентите за брзо добиваат помош за поправки и интервенции во домот од соодветни стручни лица.

Општите услови на ORYX Home Assistance Extra се достапни на следниот линк.

 

За клиентите кои ќе ги користат овие услуги достапен е 24/7 контакт центар за пријавување на случки: 0800 22 203 (од Македонија) како и (02)3204 033 за повици од странство.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.