header image

Најава за можен краткотраен прекин поради планирана надградба на 25.2.2024

 

 

24.02.2024

 

Најава за можен краткотраен прекин поради планирана надградба

 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека во недела на 25.2.2024 година, во раните утрински часови помеѓу помеѓу 01:00 и 04:30, во траење до 60 минути, ќе се врши миграција на нова мрежна инфраструктура, а притоа можен е краткотраен прекин на фунцкионалноста на дигиталните канали, банкоматите и ПОС терминалите на Банката.

 

Банката за одржување и унапредување на своите комплексни системи спроведува ваков вид на активности во часови со најмал обем на активност на клиентите.

 

Ви благодариме на разбирањето.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.