header image

Укината провизија за уплата на дневен пазар

23.04.2020

 

Укината провизија за уплата на дневен пазар

 

Стопанска банка АД - Скопје за своите клиенти, правни лица, овозможи од 23.04 до 30.06.2020 уплатата на дневниот пазар во филијалите на Банката да биде без провизија со што им овозможува на клиентите поголема флексибилност за извршување на уплатата во термин кој најмногу им одговара.

Дополнително, препорачуваме клиентите, доколку се во можност, уплатата да ја прилагодат земајќи го во предвид ограниченото движење на лицата над 67 години, со што ќе избегнат можни гужви и непотребни интеракции со оваа најранлива група на граѓани во борбата со Корона вирусот.

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.