header image

Банкарски игри 2018

23.05.2018

 

Стопанска банка АД - Скопје, прво место на Банкарски игри 2018

 

На овогодинешните Банкарски игри одржани во Охрид од 18-19.05.2018 тимот од Стопанска банка АД - Скопје повторно оствари огромен успех и се врати со бројни медали и пехари.

 

 

Прво место во:

 

- Фудбал

- Кошарка мажи

- Одбојка мажи

- Шах и 

- Стрелаштво жени

 

Второ место во:

 

- Одбојка жени

- Куглање жени

 

Во чест на победничкиот тим членовите на Управниот одбор ги поздравија спортистите и посакаа и во иднина тимскиот дух да се гради и зајакнува преку вакви примери на спортска соработка.

 

Победничкиот тим заедно со Управниот одбор на Банката

 

#СТБТим победници во групни спортови

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.