header image

Голема наградна игра - Милион причини да купуваш безбедно

15. 5. 2021

 

Голема наградна игра - Милион причини да купуваш безбедно

 

Започна голема наградна игра во која учествуваат сите VISA и MasterCard картички издадени од Стопанска банка АД - Скопје. Сега имате милион причини да плаќате безбедно и безготовински со вашите платежни картички во трговската мрежа од 15. 5 до 24. 7. 2020 година и со секоја трансакција имате можност да бидете дел од добитниците на вредните награди:

  • 10 недели извлекуваме по 10 добитници на 15.000мкд. Вкупно 100 добитници ќе бидат извлечени до крајот на наградната игра и
  • на последното извлекување главната награда од 1 милион денари

Банката како дополнителен поттик за корисниците на картички, покрај вредните награди, се подготвува да донира и вредна медицинска опрема. Со вашите трансакции и учество во нагдрадната игра, ја поддржувате кампањата за донации во здравството а покрај тоа се грижите и за вашите здравје и безбедност.

Правилата за наградната игра се достапни на нашата веб страница.

Граѓаните кои сакаат да земат учество во наградната игра а се уште немаат платежна картичка може да поднесат апликација веднаш во една од нашите филијали или на (02)15110 Ало Кредит во секое време од денот.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.