header image

Станбени и потрошувачки кредити со нови промотивни услови до 30. 6. 2022

11. 4. 2022

 

Станбени и потрошувачки кредити со нови промотивни услови до 30. 6. 2022

 

Време е да продолжиме напред. Сетете се што посакувавте и за што сонувавте. Животот се случува СЕГА! Дозволете да ви се случат убави работи, создавајте незаборавни моменти и уживајте во секој ден! Аплицирајте сега за кредитите од Стопанска банка, со нови промотивни услови.

Стопанска банка АД - Скопје од денес до 30. 6. 2022 на клиентите им ги нуди станбените и потрошувачките кредити со нови промотивни услови.
Повелете посетете една од нашите филијали за совет, пример пресметка и апликација или аплицирајте преку АлоКредит во секое време од денот на (02)15110 или на alokredit.mk

Станбен кредит:
 • Гарантирани каматни стапки за првите 10 или за првите 5 години
 • 100% покривање на нотарските, административните и трошоците за процена
 • Кредит со животно осигурување за купување на нов дом, изградба на станбен објект или купување на стан во изградба
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација
Потрошувачки кредит до 25.000евра:
 • Гарантирани каматни стапки за првите 2 години
 • 100% покривање на административните трошоци
 • Бесплатно домаќинско осигурување за една година
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација
Потрошувачки кредит до 80.000евра со обезбедување:
 • Гарантирани каматни стапки за првите 3 години
 • 100% покривање на нотарски, административни и трошоци за процена
 • Калкулатор за пример пресметки, карактеристики и online апликација

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.