header image

Информации за платежните картички од проектот „Купувам Домашно“

18.07.2020

 

Информации за платежните картички од проектот „Купувам Домашно“Стопанска банка АД - Скопје заклучно со 18.07 издаде 100.000 платежни картички од проектот и процесот на издавање продолжува и понатаму.
Клиентите кои го пропуштиле својот термин можат да се обратат во секој следен работен ден во посочената филијала.
Клиентите кои се уште немаат термин (од последната група решени приговори) најдоцна до среда ќе добијат термин и локација за подигнување на картичките.

Напоменуваме дека средствата на картичките треба да се искористат најдоцна до 15 август 2020 година.

Работното време на филијалите на Банката е од 8:30 до 16 часот од понеделник до петок за сите трансакции на клиентите и за издавање на картичките.


Исклучок се филијалите Тетово Нова и Куманово.
- Тетово Нова продолжува да работи исклучиво за издавање на картички од 8:30 до 19 часот.
- Филијалата Куманово за издавање на картичките работи само од 14:30 до 19 часот.

За дополнителни информации за картичките и за работното време на филијалите обратете се во нашиот 24/7 Контакт центар на (02)3100 109 или користете ја нашата веб страница www.stb.com.mk

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.