header image

Дигиталното банкарство за физички лица БЕЗ ПРОВИЗИИ до 15.04

 

Стопанска банка АД – Скопје информира дека до 15.04 Банката нема да наплаќа провизија за денарски трансакции направени од физичките лица преку дигиталното банкарство (e-banking, m-banking) за налози кон други банки.

Извршувањето на интерните налози преку дигиталното банкарство, како и досега, е бесплатно за клиентите исто како што е бесплатно и добивањето корисничкиот пристап.

Доколку сте ја заборавиле лозинката за најава, истата можете да ја обновите преку kontaktcentar@stb.com.mk или на (02)3100 109 во секое време од денот (24/7).

За останатите тарифи за девизни плаќања информирајте се на нашата веб страница.

Бидете здрави, чувајте се и управувајте со вашите финансии брзо, лесно, безбедно и 24/7 од комоцијата на вашиот дом. Дознајте повеќе на www.stb.com.mk

Упатства за користење на услугите:

Стопанска банка АД – Скопје

На ваша страна

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.