header image

Отворен ден со Секторот за кадри

03.12.2018

 

Отворен ден со Секторот за кадри

 

Почитувани студенти, дипломци, амбициозни и љубопитни млади. Стопанска банка АД - Скопје ве повикува на првиот HR OPEN DAY во организација на Секторот за кадри и тимот од i-bank store на ден среда, 05.12.2018 од 10 до 17 часот.

Во нашата i-bank store филијала ќе имате можност да разговарате со нашите искусни HR професионалци и да дознаете што очекуваме од нашите идни вработени, како да се презентирате себеси на хартија и на интервју, кои се потребните вештини и знаења без кои еден дипломиран економист не смее да аплицира за работа.

Понесете со себе примерок од CV, мотивационо писмо и прашања на кои вие сакате да добиете одговор, нашите колеги ќе ве пречекаат во опуштена атмосфера, без притисок и ќе ви помогнат да бидете подобро подготвени и со поголема самодоверба на следното интервју за пракса или работа.

 

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

 Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.