header image

Соопштение за надградба на капацитетите

13.05.2019

Соопштение за надградба на капацитетите


Почитувани,

Тимот на Стопанска банка АД - Скопје деновиве подготвуваше надградба на капацитетите на дигиталните сервиси на Банката достапни за клиентите 24/7. Ве информираме дека, во процесот на завршување на надградбата, може да се соочиме со 30минутен прекин на дигиталните услуги: e-banking, m-banking и на веб страницата, денеска во периодот помеѓу 23:00 и полноќ кога клиентите нема да бидат во можност да пристапат до овие сервиси и да реализираат плаќања. Бидејќи овие термини платниот промет секако не е достапен, од надградбата нема да бидат погодени голем број на клиенти и трансакции.

Очекуваме по надградбата, системите да бидат целосно достапни и клиентите да можат да ги користат непречено 24/7.

Ви благодариме за разбирањето.

Стопанска банка АД – Скопје
75 години на ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.