header image

Недостапност на i-bank услугите

03.06.2020


 
Привремена недостапност на i-bank услугите

 

Надополнета информација: Од 14:40 часот сите услугите се повторно достапни со полна функционалност. Уште еднаш се извинуваме за можните непријатни искуства.


Почитувани клиенти,

во процес на рутинска надградба на серверите кои ја опслужуваат веб страницата, настанат е технички проблем поради кој страницата не беше достапна неколку часови.
Поврзано со овој процес, привремено се недостапни и i-bank дигиталните канали.

Колегите интензивно работат кон оспособување на сервисите за редовна употреба за клиентите.

Нашиот 24/7 Контакт центар останува достапен за вашите прашања на (02)3100 109.

Благодариме на разбирањето.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.