header image

Повторно Cyber Monday предизвик во i-bank store

25.11.2019

 

Повторно Cyber Monday предизвик во i-bank store

 

Почитувани,

 

Стопанска банка АД - Скопје како Банка која прва на пазарот воведе 3D Secure заштита при интернет купувања за платежните картички постојано работи на едукација на корисниците на платежни картички, на своите e-commerce корпоративни клиенти и секако на промоција на онлајн плаќањата и нивните предности.

 

Па така, и оваа година преку Cyber Monday предизвикот во i-bank store уште еднаш ги промовираме онлајн купувањето кај населението и во исто време домашните e-commerce трговци.

 

Дознајте повеќе за предизвикот и како да се пријавите за учество на нашиот TOPSI блог.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.