header image

Воведување на лимити за i-bank трансакции за физички лица

04.09.2019

 

Соопштение за воведување на лимити за i-bank трансакции за физички лица

 

Ве информираме дека од 05.9.2019 СБ ќе воведе трансакциски и месечни лимити за сите плаќања на физички лица извршени преку i-bank каналите. Корисниците на i-bank каналите на Банката можат да извршат увид и промена на поставените банкарски лимити за i-bank плаќања на своите e-banking профили или преку 24/7 Контакт Центарот на СБ на телефонскиот број (02) 3100 109.

 

Повеќе информации за i-bank лимитите можете да прочитате на следниот линк.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на