КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

08.05.2018

 

Интервју на Генералниот Извршен Директор г-динот Диомидис Николетопулос

 

Интервјуто за неделниот весник Капитал, од г-динот Диомидис Николетопулос може да го прочитате тука.