header image

Добитници од третото извлекување од наградната игра "Плаќај со Mastercard, освој TESLA"

17. 10. 2023

Добитници од третото извлекување од наградната игра "Плаќај со Mastercard, освој TESLA"

Дознајте ги добитниците од третото месечно извлекување од наградната игра на MasterCard и Стопанска банка извлечени на 16. 10. 2023 во просториите на Банката согласно објавените правила за наградна игра. Добитниците се објавуваат со иницијали, град/општина и ID број со цел заштита на личните податоци.
Банката директно ќе ги контактира добитниците на трите Garmin часовници и на вредносните ваучери од 100.000 и од 50.000 денари за врачување на наградите.
Ни остануваат уште 5 вредни награди и секако главната награда TESLA model 3 автомобил!
 
Продолжете да ги користите Mastercard картичките – во трговија, за плаќање на рати, online и преку Google Pay за повеќе шанси за добивка.
Наградната игра трае до 31.10.2023.
 
Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна
Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.