КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

21.05.2018

 

#ВозиПравоВозиЗдраво vol. 4

ПОВТОРНО НЕ ОБЕДИНУВА НА ТРКАЛА :)

 

 

03.06.2018 (недела) со старт во 11 часот на Порта Македонија.

 

 

БЕСПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЈА ТУКА 

 

 

Со гордост го најавуваме четвртото издание на веќе добро познатата ревијална трка „Вози право, вози здраво“ по улиците на Скопје со која сите, како заедница, дејствуваме за подигнување на свеста за користење на алтернативни форми на транспорт.

Возењето велосипед, тротинет, ролерки, скутери, скироли не загадува, помага во намалување на сообраќајниот метеж, помага во заштитата на животната средина а притоа е многу забавно и здраво и на индивидуално ниво.

 

Затоа, подгответе си ги ролерките, стегнете ги велосипедите, качете се на тротитентите или скејтовите а можете дури и со вашите колички со бебиња и придружете ни се накратко да го ослободиме центарот на Скопје од автомобили и да се возиме по слободните широки улици заедно.

 

И оваа година, со секој извозен метар, Стопанска банка АД – Скопје ќе донира средства за нова урбана опрема за Град Скопје за поттикнување на користење велосипеди како транспортни средства.

 

Следете ги информациите за ВПВЗ на Facebook или на нашата веб страница.

 

Се гледаме на 03.06. недела. Старт пред Порта Македонија од 11 часот.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна