header image

Најава за прекин на картичен систем поради надградба

3. 7. 2021

 

Најава за прекин на картичен систем поради надградба

 

Почитувани,

Стопанска банка АД – Скопје, следејќи го развојот на информатичката технологија, редовно спроведува безбедносни надградби со кои обезбедува врвна услуга за своите клиенти.
Во недела, 4. 7. 2021 од 2 до 4 часот наутро најавуваме прекин на достапноста на картичниот систем поради надградба на дел од системите. За време на надградбата, која наменски се спроведува во овие часови на намалена активност, клиентите и трговците нема да може да реализираат трансакции со нашите картички и POS терминали.

Ви благодариме на разбирањето. Продолжуваме да ги надградуваме нашите услуги и производи во интерес на клиентите.

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на