КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

20.11.2019

 

Cyber Monday @ i-bank store

 

Почитувани online купувачи и почитувачи на Black Friday/Cyber Monday и другите глобални шопинг лудила…

 

Стопанска банка АД – Скопје одлучи да организира свој сопствен online shopping настан со цел промоција на e-commerce кај локалните трговци, но и за зголемување на навиката за купување online од страна на корисниците на нашите 3D Secure  платежни картички.

 

Cyber Monday ќе се одржи, се разбира во понеделник, на 26ти ноември и тоа во нашата i-bank store филијала.

 

Учесниците во овој наш Cyber Monday ќе добијат износ до 5.000 денари на платежна картичка и термин од 10 минути за online купување на македонски e-commerce страници! Значи, de facto, одлична прилика за бесплатен шопинг.

 

Доколку сте заинтересирани, се што треба да направите е да одговорите на прашалниот на линкот подолу, а потоа очекувајте да бидете извлечени и контактирани за учество во првиот Cyber Monday настан во i-bank store!

Банката по случаен избор ќе избере вкупно 30 учесници кои ќе добијат 10 минутен термин во понеделник, на 26ти ноември да ги испробаат своите online шопинг спобности во филијалата i-bank store.

 

Ве очекуваме. ПРИЈАВУВАЊЕТО Е ТУКА 

 

За повеќе информации за настанот, следете го нашиот Facebook профил тука

 

Стопанска банка АД – Скопје

На ваша страна