header image

Награда за најдобар ентериер на БИМАС 20-21 за проектот филијала Охрид

3. 10. 2023

 

Награда за најдобар ентериер на БИМАС 20-21 за проектот филијала Охрид

 

На наше огромно задоволство, информираме дека на 29 септември, во Музејот на Современата Уметност во Скопје, при свеченото затворање на БИМАС 20 и БИМАС 21 беа доделени наградите во повеќе категории меѓу кои и Наградата за реализирана внатрешна архитектура-ентериер: Архитектонско студио БМА / Филијала на Стопанска банка АД - Скопје, Охрид.

Изразуваме голема благодарност до целиот архитектонски тим и колегите од Секторот за административна поддршка вклучени во развојот на проектот. Филијалата е бисер во нашата голема мрежа на филијали и пример за симбиоза помеѓу традиционалното и модерното.

Повелете посетете ја филијалата и уверете се во уникатниот изглед вклопен во автентичната охридска архитектура.

Фотографиите се изработени од: Васе Петровски - Аманито.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.