header image

Добитници од наградната игра со VISA картичките

14. 6. 2024

 

Добитници од наградната игра со VISA картичките

 

Во просториите на Стопанска банка, во присуство на нотар, на 12. 6. 2024 година, согласно правилата од наградната игра извлечени беа 30 добитници на награди и 3 резервни добитници од речиси 3.000.000 квалификувани трансакции со VISA картички направени во периодот од 1. 4. - 31. 5. 2024 година.

Добитниците се објавени денес, 14. 6. 2024 година во дневниот весник Слободен печат со иницијали, ID број и општина/град додека Банката веќе започна да ги контактира за подигнување на наградите.

Им честитаме на добитниците, посебно на добитниците на главната награда - патување за 2 лица на Летните Олимписки Игри во Париз.

 

 

Награда

иницијали на добитник

ID број

Општина/Град

1

Мини фудбал

Г.Г.

2030627

Радовиш

2

Мини фудбал

Ж.М

737703

Радовиш

3

Мини фудбал

З.М

584067

Велес

4

Мини фудбал

Ч.С

1993338

Скопје

5

Мини фудбал

Г.Д.

1778935

Битола

6

Мини фудбал

В.Ј

70311

Штип

7

Мини фудбал

Е.В-Ј.

3192148

Скопје

8

Мини фудбал

Н.П.

22654

Скопје

9

Мини фудбал

Ј.Т.

23429

Скопје

10

Мини фудбал

Г.Н.

1498049

Велес

11

Мини фудбал

Г.В.

561982

Кочани

12

Мини фудбал

Н.К.

2580741

Тетово

13

Мини фудбал

А.Б.

3050785

Скопје

14

Мини фудбал

С.Н.

737975

Скопје

15

SUP даска

М.И.

2774528

Велес

16

SUP даска

Љ.Н

2717917

Битола

17

SUP даска

В.Б.

2750608

Куманово

18

SUP даска

Е.Д.

2989691

Скопје

19

SUP даска

Н.Д.

2034212

Скопје

20

SUP даска

С.М.

6146

Скопје

21

SUP даска

Р.Б.

2409921

Битола

22

SUP даска

Д.А.

807416

Скопје

23

SUP даска

А.К.

209405

Велес

24

SUP даска

С.Ј.

3017433

Тетово

25

SUP даска

В.К.

6403

Скопје

26

SUP даска

А.Г.

796766

Неготино

27

SUP даска

В.В.

2032411

Скопје

28

SUP даска

О.П-М.

17518

Скопје

29

Патување за 2 лица на ЛОИ во Париз

В.Л.

112915

Скопје

30

Патување за 2 лица на ЛОИ во Париз

А.Ќ.

2744946

Тетово

 

Стопанска банка АД - Скопје
80 години на ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.