header image

Донација на маски и визири за нашите болници и клиники

08.05.2020г

Донација на маски и визири за нашите болници и клиники


Здравствените работници во оваа актуелна глобална борба се наоѓаат во првите редови и потребна е нивна постојана заштита и внимание. Затоа, Стопанска банка покрај медицинската опрема обезбеди донација од маски и визири и за следните јавни здравствени установи во Републиката, за да покажеме наша благодарност и посветеност за заедницата.
Со овој чин испраќаме поддршка и благодарност и секако потврда дека не се заборавени, туку постојано се во нашите мисли.

    • ЈЗУ општа болница - Куманово
    • ЈЗУ Здравствен дом - Скопје
    • ЈЗУ Специјална Болница по Гинекологија и Акушерство “Мајка Тереза” – Чаир
    • ЈЗУ клиничка болница – Штип
    • ЈЗУ општа болница „Борка Талески“ - Прилеп
    • ЈЗУ Клиничка болница - Тетово
    • ЈЗУ Клиничка болница - Битола
    • ГОБ 8ми септември – Скопје
    • ЈЗУ Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство - Скопје
 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.