header image

Најава за надградба на систем и привремен прекин

05.02.2021

 

Најава за надградба на систем и привремен прекин

 

Почитувани,

 

за периодот помеѓу 05-06. 02. 2021 од 00:30 во траење од неколку часа најавуваме можен прекин на одреден дел од услугите кои ги нудиме 24/7 како што се POS терминалите и банкоматите.

Благодариме на разбирањето.

 

Стопанска банка АД - Скопје

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на