header image

VISA наградна игра - биди VISA милионер

14.10.2019

VISA наградна игра - биди VISA милионер

Добродојдовте во најновата наградна игра на платежната асоцијација VISA и Стопанска банка АД - Скопје.

Не пропуштајте, во периодот од 14.10 до 31.12 можете да станете милионер едноставно користејќи во трговија некоја од VISA кредитните и дебитните картички издадени од Стопанска банка.

Наградната игра ќе се состои од неделни извлекување од сите трансакции направени во претходната недела со Visa кредитните и дебитните картички, а сите недобитни трансакции од претходните извлекувања влегуваат во извлекувањето за главната награда на крајот на кампањата. 

Во склад со одбележување на 75 години од основањето на Банката, наградите од секое неделно извлекување изнесуваат 75.000 денари додека главната награда изнесува 1.000.000 денари.

Со секоја трансакција во трговија во текот на една недела имате можност за добивка во неделното и главното извлекување, додека пак трансакцијата во електронската трговија (е-commerce) ќе се смета како двојна шанса со што имате поголема можност за добивка во неделното и извлекувањето за главната награда. Трансакциите за подигнување на готовина не се вклучени во наградната игра. 

Наградната игра важи за постоечки и нови Visa кредитни и дебитни картички издадени од Стопанска Банка (освен Visa Business).

Официјалните правила за наградната игра се достапни на веб страницата на Банката. Објавата на неделниот добитник ќе биде на веб страницата на Банката во делот НОВОСТИ на денот на извлекувањето а во продолжение е распоредот на извлекувањата:

- 25.10 - добитник на 75.000 денари е Елена. К. со ID 437548

- 01.11 - добитник на 75.000 денари е Дарко П. со ID 2751429

- 08.11 - добитник на 75.000 денари е Звонко Н. со ID 8519

- 15.11 - добитник на 75.000 денари е Славе Р. со ID 2183696

- 22.11 - добитник на 75.000 денари е Александра Ч. со ID 2285239

- 29.11 - добитник на 75.000 денари е Рубинчо П. со ID 446925

- 06.12 - добитник на 75.000 денари е Силванка Ф. со ID 1154290

- 13.12 - добитник на 75.000 денари е Весна Н. со ID 813754

- 20.12 - добитник на 75.000 денари е Џелал Ш. со ID 1892123

- 27.12 - добитник на 75.000 денари е Деанче Р. со ID 1928961

 

- 10.01.2020 Главно извлекување

 

 

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.