header image

Затворена регистрација за "Вози право, вози здраво“ vol. 7

26. 5. 2023

 

Затворена регистрација за "Вози право, вози здраво“ vol. 7

 

Почитувани,

ве информираме дека со постигнување на бројот 8.000 ја затворивме регистрацијата за учество во „Вози право, вози здраво“.

Како и претходните години, го ограничуваме бројот на учесници на најмногу 8.000 со цел одржливост и контрола над настанот, безбедност на сите учесници и капацитетот на јавниот простор кој се користи.

Уште еднаш благодариме за огромната поддршка за настанот која ја пројавивте и оваа година.

Стартот на ревијалната трка и деталите за настанот во целта во Градскиот парк се достапни на нашата веб страница.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.