header image

Промотивна понуда на потрошувачки кредит со подарок домаќинско осигурување

5. 10. 2021

 

Промоција на потрошувачки кредити со подарок домаќинско осигурување


Стопанска банка АД – Скопје од 5. 10. до крајот на 2021 година ги промовира потрошувачките кредити до 25.000евра со интересна комбинација која вклучува подарок домаќинско осигурување за првата година и 100% попуст на админситративните трошоци.


Оваа комбинација на кредитни и осигурителни производи им додава вредност на корисниците, овозможувајќи им да ги увидат предностите кои ги носи обезбедувањето а потоа и да продолжат да го користат по преференцијални услови преку филијалите на Стопанска банка АД – Скопје.


Имотното домаќинско осигурување е дел од осигурителните производи достапни во филијалите на Стопанска банка веќе трета година. Како најголема продажна мрежа за осигурителни производи Банката успешно го развива овој модел на соработка и обезбедува подобри услови за своите клиенти.


Ги повикуваме клиентите да се информираат за понудата online, во филијалите на Банката или на 15110 Ало кредит при што може да добијат пример пресметка и совет како и да поднесат апликација. Со комплетна и уредно доставена документација, кредитот може да биде исплатен и во истиот работен ден.

Детални карактеристики за производот, ценовни услови и калкулатор за пример пресметки се достапни на нашата веб страница.

Дознајте повеќе за актуелните промотивни понуди достапни од 5. 10. до 31. 12. 2021 година

Стопанска банка АД – Скопје
На ваша страна

Аплицирај online

МОЖЕ ДА ВЕ ИНТЕРЕСИРА

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.