header image

НОВО работно време на филијалите

07.04.2020

НОВО работно време на филијалите

 

Почитувани, во склад со засилените мерки за заштита од ширење на COVID - 19 во земјата како и новите термини за полициски час, Стопанска банка АД - Скопје информира дека:

филијалите на Банката, ќе работат од понеделник до петок од 7:30 до 13:30 часот.
Филијалите на Банката НЕМА да работат во сабота.

влезот во филијалите продолжува да биде ограничен од страна на вработените во филијалата во групи по 2-5 лица со цел избегнување на редици внатре во филијалите. Клиентите кои чекаат за влез препорачуваме да одржуваат растојание 2м еден од друг за што ангажирани се и редарски службеници, како и употреба на заштитни маски за лице.

- Банката продолжува со засилен режим на хигиена и одржување на просториите и банкоматите со цел поголема заштита на посетителите и вработените кои користат маски и ракавици и зачестено миење на рацете.

Филијали кои нема да работат во претстојниот период:
  • i-bank store
  • Битпазар 
  • Карпош 4
  • Клиники
  • Тетово Нова
  • Мајка Тереза
  • Ѓорче Петров
  • Расадник
  • Веро центар
  • Ново Лисиче

Останатите филијали кои се во функција може да ги погледнете во делот локации.

За информации и совети достапен е нашиот 24/7 Контакт центар на (02)3100 109 или на kontaktcentar@stb.com.mk

Не заборавајте, алтернативните канали на Банката се достапни бесплатно 24/7 преку телефон, мобилен и компјутер и на располагање за управување со личните и деловните финансии од комфортот на вашиот дом! Искористете ги за увид, плаќања и проверка на состојбите на вашите банкарски производи. Банката има изработено детални упатства за користење на каналите се достапни на нашата веб страница.

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.