КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

25.10.2019

 

Прво неделно извлекување „Биди VISA милионер“

 

Почнаа неделните извлекувања на наградите од по 75.000мкд во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“ па нашиот прв добитник извлечен по случаен избор од збирот на сите трансакции со VISA дебитни или кредитни картички во трговија или на интернет направени од 14-21.10 е:

  • добитник: Е.К. со ID 437548
  • Е.Ц. резервен добитник ID 295781

 

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со нивните иницијали и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

 

Секој добитник ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

Продолжуваме понатаму, следуваат уште 9 неделни награди од по 75.000мкд па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна