КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

23.05.2019

 

Соопштение за неработен ден "Св. Кирил и Методиј"

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник "Св.Кирил и Методиј" филијалите на Стопанска банка АД - Скопје, нема да работат на 24.05.2019 (петок).

 

На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката Ви го честитаат празникот.

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години На ваша страна