header image

Благодарници од МБА за нашите колеги

28. 12. 2022

 

Благодарници од МБА за нашите колеги

 

И оваа година, дел од нашите вработени несебично ги делеа своите знаења и експертизи и неуморно учествуваа во активностите на Македонската банкарска асоцијација со цел унапредување на банкарскиот систем во полза на сите.

Колегите кои оваа година добија благодарници за особен придонес за работата на асоцијацијата на членови на комисиите се:
- Снежана Лутвиовска, член на Комисија за платен промет во земјата и странство
- Глигор Пандиловски, Претседавач на Комисија за спречување перење пари и усогласеност со прописи и
- Бојан Богевски, Претседавач на Комисија за заштита на лични податоци

Им честитаме на колегите и им посакуваме уште бројни успеси и достигнувања како во деловниот, така и во приватниот живот.
Стопанска банка АД - Скопје продолжува да биде активен член кој придонесува во работата и развојот на МБА.

 

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.