header image

Доделени нови 75.000 денари по седми пат!

Доделени нови 75.000 денари по седми пат!

 

Почитувани клиенти,

Ова неделно извлекување од наградната игра на VISA дебитните и кредитните картички од Стопанска банка АД - Скопје "Биди Виза Милионер" беше извлечен 7-тиот добитник на 75.000 денари.

 

Добитникот на 7-та неделна награда од 75.000 денари е Силванка Ф. ID 1154290 

 

За резервен добитник е извлечена: Горан Л. ID 1228898

Добитникот ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата.

 

Продолжуваме понатаму, следуваат уште 3 неделни награди од по 75.000 денари па главното извлекување за 1 МИЛИОН денари закажано на 10.01.2020 година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

 

 

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на