header image

Прогласени најдобрите банкарски службеници за 2020 година

31. 10. 2020 година

 

Прогласени најдобрите банкарски службеници за 2020 година

 

Почитувани,

 

во рамки на традиционалното одбележување на „Светскиот ден на штедењето“ прогласени беа најдобрите банкарски службеници за 2020 година од сите банки и штедилници во Република Северна Македонија.

На виртуелна манифестација, поради мерките за заштита од COVID-19, на добитниците им беа доделени плакети и признанија а свое обраќање имаа Претседателката на МБА, Директорот на Фондот за осигурување на депозити и Гувернерката на НБРСМ.

Нашите вработени во филијалите, како никоја година претходно, оваа година играат клучна улога за достпаноста на производите и услугите на Банката за клиентите. Работејќи под посебни услови, со многу мерки за претпазливост и заштита, и спроведувајќи бројни проекти од јавен интерес, нашите вработени доследно и професионално ги извршуваат своите активности.

Им благодариме на сите за нивниот придонес а посебно ги издвојуваме колешките кои го добија статусот на најдобри во 2020 година:

- Паце Сековска, филијала Битола

- Татјана Митрева, филијала Струмица и

- Катерина Ивановска, филијала Јане Сандански

 

Паце Саковска  Татјана Митрева  Катерина Ивановска

 

Успехот на колешките е резултат на менторството и тимската работа во нивните филијали, а секако и поттик за идните генерации вработени во нашите филијали.

Им посакуваме многу здравје, среќа, успех и професионално напредување.

 

Стопанска банка АД - Скопје

На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.