КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

29.07.2019

 

Соопштение за неработен ден 2ри август - Илинден

 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот државен празник 2ри август – Денот на Републиката, филијалите на Стопанска банка АД –Скопје нема да работат на 02.08.2019(петок).


На располагање ги имате i-bank услугите достапни преку телефон, m-banking, e-banking и банкоматите на СБ, како и партнерите од трговската мрежа кои ги прифаќаат картичките од Стопанска банка.

 

Вработените и менаџментот на Банката ви го честитаат празникот!

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години На Ваша страна