header image

Второ извлекување од наградната игра

16. 9. 2023

 

Второ извлекување од наградната игра

 

Во согласност со правилата на наградната игра, на 15. 9. во просториите на Банката во присуство на Нотар беа извлечени среќните добитници од второто коло.

Добитниците се објавени во дневниот весник „Вечер“ на ден 16. 9. датум и притоа се користени само иницијали, населено место и ID број доделен од Банката кој е уникатен за секој клиент. ID бројот клиентите го имаат во сите договори за соработка со Банката и на дигиталните канали.

Преку нашиот Контакт центар добитниците ќе бидат контактирани телефонски за подигнување на наградите.

Не радува фактот што наградната игра продолжува да привлекува голем интерес кај корисниците на Mastercard дебитните и кредитните картички од Стопанска банка затоа што само за месец август квалификувани беа речиси 1.700.000 трансакции.

Потсетуваме дека се што треба да направите за учество во следните извлекувања и за главната награда TESLA model 3 автомобил е да ги користите за плаќање вашите Mastercard дебитни и кредитни картички а притоа:

  • плаќање во трговија носи 1 право на учество
  • плаќање на рати во трговија носи 2 права на учество
  • плаќање преку интернет (e-commerce) носи 3 права на учество и
  • плаќање со Google Pay носи 5 права на учество


Следното, трето извлекување од наградната игра е на 16.10 кога повторно ќе извлечеме добитници на 1х50.000мкд, 1х100.000мкд и 3хGarmin паметни часовници.

А веќе на последното, четврто извлекување покрај истите овие 5 награди, ќе го прогласиме и добитникот на главната награда.

Правилата за наградната игра се достапни на нашата веб страница.

Стопанска банка АД - Скопје
На ваша страна

Пребарај

Најчести прашања

Доколку ви е потребен банкомат посетете го делот Локации на нашата веб страна, каде што може да го најдете најблискиот банкомат до вас.

За аплицирање за некој од нашите кредитни производи посетете го делот Кредити, каде што ќе може да аплицирате online или пак да аплицирате телефонски на бројот 15 110.

За увид на сметка online мора да имате корисничко име и лозинка за кои е потребно да се обратите во најблиската филијала. Преку e-banking и m-banking сервисите имате достапност од 24/7 online увид и плаќања преку вашите сметки.

За аплицирање за некоја од нашите кредитни картички, онлајн, може да го користите следниов линк Картички, доколку пак сакате индивидуални пресметки и телефонски да аплицирате може да се обратите на телефонот 15 110 - Ало Кредит.

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР

За дополнителни информации обратете се на

Веб-страницата на Стопанска банка АД - Скопје користи „колачиња“ кои собираат податоци за корисниците. Овие податоци помагаат на Банката да обезбеди подобро корисничко искуство, како и подобра функционалност на услугите и веб-страницата. Со одбирање на опцијата „Ги прифаќам сите колачиња“ давате согласност за начинот на кој ги користиме „колачињата“. За други опции, одете во „Поставки за колачиња“. Дополнително, користењето на веб-страницата на СБ не е условена од прифаќањето на колачињата иако на тој начин одредени процеси може да не бидат технички оптимизирани за вашето лично корисничко искуство.