КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

22.05.2019

 

Неработен ден 24.05

 

Почитувани,

 

Ве известуваме дека филијалите на Банката нема да работат на ден 24.05.2019, петок, Ден на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј, државен празник.

На располагање ги имате нашите 24/7 i-bank услуги достапни на компјутер, телефон и мобилен како и широкораспространетата мрежа на трговци кои прифаќаат плаќање со нашите платежни картички.

 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна