КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
СТОПАНСКА БАНКА АД-СКОПЈЕ

 

24 часа КОНТАКТ ЦЕНТАР +389 (0)2 3100-109

 

Адреса:
11 Октомври, 1000 Скопје

Факс:
+389 (0)2 3114-503  

e-mail:
kontaktcentar@stb.com.mk

 

01.11.2019

 

Второ неделно извлекување „Биди VISA милионер“

 

Ја извлековме и втората награда од неделните извлекувања во износ од 75.000мкд во рамки на наградната игра „Биди VISA милионер“ Вториот добитник извлечен по случаен избор од збирот на сите трансакции со VISA дебитни или кредитни картички во трговија или на интернет направени од 21 - 27.10 е:

  • добитник: Дарко П. со ID 2751429
  • резервен добитник Јованка Р. со ID 2058408

 

Со цел заштита на личните податоци, добитниците ќе бидат објавени со целосно име и скратено презиме и ID бројот кој е уникатен за секој клиент на Банката и клиентите може да го дознаат преку e-banking или во склоп на Договорите за производите/услугите кои ги користат во Банката.

 

Секој добитник ќе биде директно контактиран од страна на Контакт центарот со инструкции за спроведување на исплата на наградата. 

Продолжуваме понатаму, следуваат уште 8 неделни награди од по 75.000мкд па главното извлекување за 1 милион денари закажано на 10.01.2020година. До тогаш, не пропуштајте прилика да ги користите вашите VISA дебитни или кредитни картички. Со секое купување во трговија добивате шанса за учество во извлекувањата а со секоја интернет трансакција шансата е двојно поголема. 

Стопанска банка АД - Скопје

75 години на ваша страна